Hoe gaat het in zijn werk?


De kosten voor het uitzenden van jouw felicitatievideo bedragen € 24,95. Wij zorgen ervoor dat jouw video mooie vormgeving krijgt en dat de door jou aangeleverde tekst erbij komt te staan.
De video wordt tweemaal uitgezonden op de door jou gekozen datum: eenmaal tussen 10.45 - 11.00 uur en eenmaal tussen 18.45 - 19.00 uur in het speciale West Feliciteert-blok vlak voor het TV West Nieuws. Juist vlak voor het nieuws kijken de meeste mensen. Jij kunt dan dus aan degene voor wie je de video hebt gemaakt doorgeven dat ze vooral even TV West op die momenten aan moeten zetten.
Nadat je de datum hebt gekozen en je de video hebt geüpload kom je vanzelf op de pagina waar je met behulp van iDeal kunt afrekenen.

Op welke datum moet de video worden uitgezonden?


Natuurlijk is het van belang dat jouw video op de juiste datum wordt uitgezonden. Kijk daarom eerst in het onderstaande schema of er op de door jou gewenste datum nog een plekje vrij is.
Je datum wordt pas definitief na het uploaden van je video en nadat je hebt afgerekend. Het is helaas niet mogelijk om alvast een datum te reserveren tot je video klaar is. Is je datum nu nog vrij? Wacht niet te lang met uploaden van je video, want er is slechts beperkt ruimte per dag.
Selecteer een uitzenddatum

Felicitatie video

 24,95

Categorie: